Beneficii

Beneficii

Lactobacilii sunt bacterii probiotice care odata introduse in organism, vor avea o actiune benefica asupra acestuia si il vor ajuta pentru a regasi echilibrul necesar.

Acestia se impart in mai multe specii in functie de actiunea pe care o au si in functie de eficacitatea din cadrul unui tratament. Astfel, in aceste conditii putem spune ca nu toti lactobacilii pot ajuta la reechilibrarea florei vaginale, iar efectul si durata lor depind de mai multi factori precum:

  1. Numarul lor. Necesarul minim de lactobacili este de 107 germeni/ml in secretia vaginala.
  2. Un alt factor important tine de capacitatea acestora de a produce suficient acid lactic si alte substante care sa ajute la inhibarea proliferarii germenilor cu potential patogen.
  3. Tulpina, aceasta este cea care trebuie sa adere la celulele epiteliului vaginal, ajutand la formarea unui biofilm protector care sa contribuie la reechilibrarea florei vaginale.

In aceste conditii mai putem adauga, ca pe langa componenta probiotica, un produs ideal pentru reechilibrarea florei vaginale trebuie sa contina si :

-o componenta prebiotica adica substratul energetic si

– o componenta eubiotica, insemnand produsii metabolici cu rol in inhibarea proliferarii germenilor cu un potential patogen.

Produsul GYNOPHILUS® raspunde acestor cerinte, dovedindu-se eficient si eficace in refacerea florei vaginale.

Formula tribiotica este cea care poate oferi o stabilitate si eficacitate recunoscuta de la prima administrare si din acest motiv, putem adauga ca GYNOPHILUS® are un efect rapid si dovedit chimic. Poate ajuta foarte mult la restabilirea florei vaginale si de asemenea la reducerea considerabila a riscurilor de infectie.