Ce este Gynophilus SR?

Ce este GYNOPHILUS® SR?

GYNOPHILUS® SR reda naturaletea feminitatii

GYNOPHILUS® SR este un produs probiotic vaginal, care reface flora vaginala si previne recidivele candidozei vulvovaginale. GYNOPHILUS® SR are o compozitie unica, in care sunt prezenti lactobacili, ce vor fi introdusi in vagin in mod natural, impreuna cu alte substante nutritive necesare pentru refacerea florei vaginale. De asemenea produsul are eliberare prelungita si GYNOPHILUS® SR permite administrarea o data la 4 zile, ceea ce inseamna ca nu veti cunoaste disconfort la administrare, deoarece aceasta nu se va face zilnic.

GYNOPHILUS® SR este totodata asociat cu tratamentele etiologice pentru vaginoze, vulvovaginite sau candidoza vulvovaginala. Pe de alta parte produsul este ideal pentru inlaturarea simptomelor neplacute, si ajuta la refacerea florei vaginale. Este potrivit si pentru faptul ca poate scadea semnificativ numarul de recurente a candidozelor vulvovaginale.

Astfel, GYNOPHILUS® SR este un produs cat se poate de eficient deoarece susa Lactobacillus Döderlein:

– este ideala pentru administrare, fiind recunoscuta de vagin ca o gazda naturala;

– actioneaza intr-un mod direct pentru cele mai bune rezultate (administrare vaginala);

– creste aciditatea (pH) vaginala, ceea ce duce la echilibrarea florei vaginale;

– este un produs care inhiba dezvoltarea de Candida si Gardnerella, iar problemele de acest tip vor disparea, oferindu-va posibilitatea de a duce o viata mai buna.