Ce este Gynophilus?

Ce este GYNOPHILUS® ?

GYNOPHILUS® datorita continutului sau de Lactobacillus Doderlein este singurul tribiotic care poate ajuta la reechilibrarea si la regenerarea florei vaginale indiferent de gravitatea infectiei. Aceasta eficacitate a fost deja dovedita in cadrul studiului Candiflore si tot mai multe femei opteaza pentru acest produs, atunci cand se confrunta cu probleme de acest gen.

GYNOPHILUS® are in componenta doar elemente naturale, printre care si susa specifica Lactobacillus Doderlein foarte stabila, care poate garanta un numar destul de mare de lactobacili viabili. Acestia pot ajuta la refacerea echilibrului florei vaginale si pot limita considerabil riscul de aparitie si de recidiva a infectiilor din aceasta zona. Din acest motiv produsul este utilizat de milioane de femei din intreaga lume.

Produsul este fabricat in Franta, la Aurillac, iar din anul 1954 a primit certificatul BPF (GMP) pentru materii prime de uz farmaceutic de la Agentia Franceza a Medicamentului.

GYNOPHILUS® se poate folosi in orice perioada, chiar si in perioada menstruatiei.

GYNOPHILUS® este foarte eficient in tratamentele pentru echilibrarea florei vaginale deoarece are ca susa principala Lactobacillus Doderlein, avand urmatoarele caracteristici:

– vaginul o recunoaste ca susa naturala;

– produsul poate actiona direct, iar administrarea lui se face direct in vagin;

– creste aciditatea (pH) vaginala;

– este foarte eficient in inhibarea Candida si Gardnerella.

De ce ar trebui folosit produsul GYNOPHILUS®?

– este ideal pentru refacerea si regenerarea florei vaginale;

– foarte potrivit pentru imbunatatirea confortului vaginal;

– poate ajuta in cel mai eficient mod la prevenirea aparitiei infectiilor vaginale.

Cand trebuie folosit GYNOPHILUS® ?

– se poate folosi dupa tratamentele cu antibiotice sau dupa cele antimicotice;

– de asemenea este necesara utilizarea produsului atunci cand apare disconfortul vaginal : scurgeri vaginale abundente, senzatii de arsura si mancarime;

– se poate folosi si in caz de recidiva a candidozei sau vaginozei.