Simptomele

Simptomele unei infectii cu drojdie sunt aproape identice cu simptomele de candidoza vulvovaginala, cu exceptia faptului ca in cazul candidozei, scurgerea este mai degraba branzoasa decat cremoasa si mirosul nu este la fel de mult o problema. In vaginita bacteriana simptomele sunt cauzate de bacterii si in infectii cu drojdie sunt cauzate de o ciuperca (de obicei Candida albicans).

Masuri preventive propuse pe care e bine sa le ignori uneori:

Pastrati zona vaginala curata. Utilizati crema usoara, fara parfum, apa si sapun. Clatiti bine.

Dupa folosirea toaletei, stergeti din fata spre spate pentru a evita raspandirea drojdiei sau bacteriilor de la anus la vagin sau tractului urinar.

Purtati lenjerie de corp care ajuta la mentinerea zonei genitale uscata si nu tine inauntru caldura si umiditatea. O alegere buna este lenjeria din bumbac.

Evitati blugii stramti, si  hainele prea stramte. Acestea pot creste temperatura corpului si gradul de umiditate din zona genitala.

Schimba costumul de baie ud imediat. Nu purta un costum de baie umed mai multe ore pentru ca poate pastra zona genitala calda si umeda.

Schimba absorbantele de multe ori.

Nu folositi tampoane, deodorant, spray-uri feminine, sau pulberi, sau parfumuri. Aceste articole pot schimba echilibrul normal al organismelor din vagin.

Drojdia si bacteriile rele prospera intr-un mediu alcalin. Vaginul se presupune a fi destul de acid. Cresterea caldura  a corpului si  gradului de umiditate nu va schimba pH-ului (o spalatura poate – un sfat bun este de a evita dusurile prea dese). Singurul lucru care va preveni o infectie de drojdie este ceva care va impiedica vaginul de a deveni un mediu ospitalier.

Cum sa eliminam infectiile cu drojdei si Candidoza pentru totdeauna

Consolidarea sistemului imunitar printr-o dieta dens nutritiva

Consuma zinc și vitamina C

Vindeca intestinul permeabil prin evitarea fructozei (aceasta include zahar de masa) si graului

Daca este necesar pentru a evita toate alimentele bogate in carbohidrati.

Asta e. Nu aveti nevoie de retetele de la medical de specialitate. Nu aveti nevoie sa aruncati toate lenjeriilr sexy. Nu aveti nevoie sa traiti la Cercul Arctic. Tot ce trebuie sa faceti este sa remediați problemele voastre de fermentatie ale carbohidratilor si sa consolidati sistemul imunitar.