Mecanism de actiune

Mecanism de actiune

Acest produs este special conceput pentru o eliberare prelungita, GYNOPHILUS® SR permitand administrarea unui comprimat care va actiona timp de 4 zile, eliminand astfeldisconfortul administrarilor zilnice. In acest fel, femeile care au probleme in mod constant cu dezechilibrul florei vaginale, vor gasi un real confort in administrarea eficienta,insa doar la 4 zile.

Aparatul urogenital este foarte sensibil la afectiuni, iar aparitia lor afecteaza calitatea vietii oricarei femei. Pe langa sensibilitatea caracteristica, sistemul urogenital este afectat si de alti factori precum tratamentele cu antibiotice /antimicotice, sarcina, stresul, modificarea pH-ului vaginaletc. ce pot duce la subtierea coloniilor de lactobacili, favorizand instalarea a diverse afectiuni. In aceste conditii refacerea florei vaginale trebuie sa devina o prioritate.

GYNOPHILUS® SR este un produs care actioneaza la nivelul mucoasei vaginale prin aport exogen de lactobacili, intr-o concentratie potrivita pentru a se realiza recolonizarea naturala a mucoasei vaginale.

Totodata comprimatele de GYNOPHILUS® SR se dizolva in vagin, formandun gel, care poate elibera intr‑un mod natural si continuu prebiotice si probiotice. In aceste conditii, in vagin va fi asigurat necesarul de nutrienti si lactobacili care vor ajuta colonizarea si regenerarea florei vaginale.

Astfel, GYNOPHILUS® SR elibereaza lactobacili care vor forma un biofilm la nivelul mucoasei vaginale. In aceste conditii va fi creata o bariera protectoare impotriva infectiilor vaginale, iar calitatea vietii va fi considerabil imbunatatita. Prin producereade acid lactic, lactobacilii pot ajuta semnificativ la refacerea aciditatii naturale in mediul vaginal (pH3,8 – 4,2). De aceea, putem spune ca GYNOPHILUS® SR este ideal pentru refacerea florei vaginale, creand un mediu favorabil in acest sens.