Mecanism de actiune

Mecanism de actiune

Afectiunile aparatului urogenital feminin sunt o problema de sanatate care trebuie luata in considerare deoarece lezeaza din ce in ce mai mult femeia moderna, iar acest lucru are impact asupra calitatii vietii, atat personale, cat si de cuplu. In cele mai multe cazuri peste 95% din flora vaginala normala a femeii o reprezinta lactobacilii Doderlein. Tratamentele de orice tip cu antibiotice, antimicotice, perioada de sarcina, stresul acumulat, pH-ul vaginal si alte cauze, pot duce la afectarea coloniilor de lactobacili, cauzand un dezechilibru al florei vaginale si favorizand aparitia candidozei vulvovaginala sau altor infectii cu bacterii patogene.

GYNOPHILUS® capsuleactioneazaasupra mucoasei vaginale prin aportul exogen de lactobacili specifici intr-o concentratie potrivita pentru realizarea unei recolonizari naturale a mucoasei vaginale.

GYNOPHILUS® capsule elibereaza lactobacilii care sunt idealipentru formarea unui biofilm la nivelul intregii mucoase vaginale, creandu-se astfel o bariera protectoare in combaterea infectiilor. Prin producerea de acid lactic, lactobacilii vor ajuta la refacerea aciditatii naturale a mediului vaginal (pH de 3,8 – 4,2).