Stiu cat de jenante pot fi aceste infectiii. M-am luptat cu infectii recurente de candidoza vulvovaginita de 10 ani sau cam asa ceva. Am avut examene vaginale cu regularitate din cauza lor. Doctorul intotdeauna incheia cu o prescriptie medicala ce nu era altceva decat o  crema fara valoare sau antibiotic. Le-am luat ca o fata cuminte dar intotdeauna m-am prezentat din nou in biroul medicului doua luni mai târziu.

Bucla infinita n-ar fi incetat daca nu as fi descoperit cel mai un tratament pentru candidoza vuvlovaginita.

women-48682Mergand pe ideea de a  intari sistemul meu imunitar suficient pentru a face aceste infectii mai rar si mai putin severe. Cu toate acestea, a fost o lunga perioada de timp inainte de a disparea complet. Am avut ceva de documentat inainte de a descoperi ceea ce a fost cauza perturbarii florei vaginale.

Medicii naturisti, au inceput sa realizeze ca aceste infectii au ceva de-a face cu carbohidratii, dar cele mai multe dintre ei nu au putut observa ce carbohidrati cauzau problema. Si ei cu siguranta nu Stiu de ce unele femei care consuma dietele bogate in carbohidrati obtinueau aceste infectii in timp ce alte femei nu.

Aceste infectii – Candidoza (drojdie) si vaginita bacteriana – rezulta din fermentarea de carbohidrati. Fermentarea carbohidratilor nedigerati plus deficientele nutritive si de sanatate imunitara scazut cauzate de intestin permeabil, toate contribuie la candida si vaginita bacteriana.

Cadidoza vulvovaginita

Simptomele

Dureri in timpul actului sexual

Scurgeri urat mirositoare

Mancarimi sau senzatia de arsura

Complicatii ale sarcinii, cum ar fi nasterea inainte de termen

Cauze mitice:

Parteneri sexuali multipli

Dieta bogata in carbohidrati

Aceste teorii sunt ilogice. In cazul in care oricare dintre acestea ar fi fost adevarata cauza, aproape toate femeile din Asia ar trebui sa sufere de vuvlovaginita datorita aportului lor ridicat de orez, precum si orice femeie credincioasa si casatorita nu ar fi.

Tratamente tipice:

Antibiotice

Dieta saraca in carbohidrati

Supliment de acid folic

Acestea vor functiona, de obicei, dar acestea nu sunt necesare. Antibioticele trateaza, in general, candidoza vulvovaginita pentru cateva saptamani sau luni inainte de a se intoarce. O dieta saraca in carbohidrati va fucntiona pe termen nelimitat, dar nu este intotdeauna eficienta, deoarece cele mai multe femei tin dieta low-carb. In ceea ce priveste acid folic, nu a fost nicio cercetare pentru a sprijini ideea ca suplimentarea cu acid folic ajuta la reducerea aparitiei, dar acest supliment, probabil, nu va fi necesar o data ce dieta densa de nutrienti este stabilita si intestinul permeabil este eliminat.